Due médiaügynökség

Hírek

Versenytársak - verseny a versenyről

Mi jut eszedbe a versenyről? És azon kívül? Nem a tudásodról kell számot adnod, és nincs rossz válasz. A pályamunkákkal épp a verseny mindennapiságát kell bemutatni, azt, hogy életünk minden területét mennyire áthatja a versengés. A legjobb pályázatot beküldők nyereménye egy-egy tablet.

Országos Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2016.

A DUE Médiahálózat 26. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázni kizárólag saját munkával lehet, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. A pályaműveket a kategóriákon belül három korcsoportban értékelik.

Ifjúsági Sajtódíj 2016.

Az Ifjúsági Sajtódíjra fiatal újságírók jelentkezhetnek eddigi életművükkel március 15-ig.

Új helyszínen a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Nyolc év után új helyszínre, a budapesti Várkert Bazárba költözik a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. Még látványosabb produkciók, fergeteges hangulat, nyereményeső, sztárfellépők és változatos szakmai, valamint tematikus programok várnak rád és barátaidra május 27-én.

Tedd láthatóvá a Nagyit!

A DUE Médiahálózat és az OBB közös pályázata!

Pályázatunkra olyan fotókat és videókat várunk, amelyek szüleink, nagyszüleink biztonságos gyalogos- és kerékpáros-közlekedését mutatják be. Vedd rá a családod, hogy biztonságosan közlekedjen, fotózd vagy videózd le, és küldd be pályázatunkra!
 

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu