Due médiaügynökség

Hírek

A DUE Médiahálózat az egyik nyertes a Magyar Telekom pályázatán

A Magyar Telekom Csoport – a fenntartható fejlődés iránt kinyilvánított felelősségvállalásával összhangban – aktívan részt vesz a hazai és a nemzetközi fenntarthatósági, környezetvédelmi szakmai munkákban, fórumokon. A 2010-ben elindított hello holnap! kezdeményezéssel a fenntarthatóság fogalomkörét könnyen befogadható módon szeretné a mindennapok részévé tenni.
 

A Vodafone Magyarország a DUE Kommunikációs és Média Szaktáborban

A Vodafone Magyarország ebben az évben a fiatal médiások gyakorlati képzését segíti nem csak anyagi hozzájárulással, hanem szakmai támogatással is.Segítségével még több középiskolás diák vehet részt ezen a tíznapos, közösségépítő médiaképzésen.

 

Áprilistól példányszámot emeltünk

Középiskolásokat és egyetemistákat megcélzó havi magazinunk, a DUE Tallózó igen népszerű a fiatalok között! Azt tapasztaltuk terjesztési pontjainkon, az oktatási intézményekben, hogy a hónap második felére elfogynak a lapok. Ezért 2011 áprilisától példányszámot emeltünk.

A TeSzedd program a DUE médiafelületein

A magyar kormányzat civil szervezetek összefogásával 2011. május 21-én nagyszabású hulladékgyűjtési akciót szervez. A felhívás minél szélesebb körben történő kommunikálásához a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium és a HÖOK a Hallgatókért Alapítvány a DUE nyomtatott és elektronikus médiafelületein is népszerűsíti a programot.

Az utóbbi évek legjobb Sajtófesztiválja

Több mint 1500 diákújságíró részvételével zajlott le május 6-án, a Millenáris Parkban a 18. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál. Televíziós és rádiós személyiségek, a tudatos médiahasználat iránt elkötelezett szakemberek találkoztak a fiatal médiásokkal.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu