Due médiaügynökség

Hírek

Munkavédelmi ismeretterjesztés az iskolákban

A DUE Médiaügynökség az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség támogatásával szeptembertől elindította munkavédelmi ismeretterjesztő sorozatát az iskolákban, melyhez a nyomtatott (DUE Tallózó) és az elektronikus (DUE Rádió) médiaeszközeit használja.

Kávézót nyitott a DUE Produceri Iroda

A DUE Produceri Iroda Kft. (a DUE Médiaügynökség tulajdonosa) bővítette portfólióját, és augusztus közepén megnyitotta első kávézóját az Allee Bevásárlóközpontban. A kávézó a Coffeeshop Company hálózatának üzleteként nyílt.

Karrier Expo a DUE-val

A DUE Médiaügynökség felkérést kapott a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumtól (KIM), hogy népszerűsítse a 2011. októberi 15-i Kormányzati Karrier Expó programját, illetve a DUE Médiahálózat saját programelemekkel vegyen részt az egész napos rendezvényen.

A DUE Médiaügynökség a MATESZ tagja

A DUE Médiaügynökség nagyot lépett előre a terjesztési piacon, mivel július 1-jétől hivatalosan is felvette a MATESZ a tagjai közé.

VOLT fesztivál a KIM-mel

A DUE Médiaügynökség már több projekt keretében dolgozott együtt a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériummal. Ezért is fogadta a DUE Médiahálózat örömmel a KIM meghívását a VOLT fesztiválra, ahol az Európa Sátorban, az Európai Unió Tanácsa Magyar Elnökségének találkozópontjában vendégeskedhet az egyesület négy napon át, és részt vehet a Sátor programjának lebonyolításában is. A szakmai programok, beszélgetések, workshopok moderálását is fiatal, dués újságírók vezetik.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu