Due médiaügynökség

Hírek

Környezetvédelmi ismeretterjesztés az iskolákban

 A DUE Médiaügynökség a Harmónium Egyesülettel együttműködve, az Európai Unió támogatásával februártól folytatja „Gazdálkodj okosan” című ismeretterjesztő sorozatát az iskolákban, melyhez nyomtatott (DUE Tallózó) és elektronikus (DUE Rádió) médiaeszközeit használja. A sorozat folytatását az indokolta, hogy bár a diákok sokszor tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy környezetünk védelme elengedhetetlen, de még mindig kevesen tudják, hogy ők mit tudnának tenni a fenntartható fejlődés érdekében. 

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Minden kedves ügyfelünknek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

a DUE Médiaügynökség csapata

Támogatók a 19. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

 A DUE Médiaügynökség és partnere a DUE Médiahálózat 1993 óta minden tavasszal megrendezi a fiatal újságírók és rádiósok legnagyobb éves seregszemléjét, az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A tizenkilencedik alkalommal megrendezésre kerülő nagyszabású rendezvényt 2012. május 11-én tartjuk a Millenáris Fogadóban.

Munkavédelmi ismeretterjesztés az iskolákban

 A DUE Médiaügynökség az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség támogatásával 2012 szeptemberétől folytatja munkavédelmi ismeretterjesztő sorozatát az iskolákban, melyhez a nyomtatott (DUE Tallózó) és az elektronikus (DUE Rádió) médiaeszközeit használja. „MelóDiák” című, a középiskolásokat célzó kommunikációs projektünk célja, hogy megalapozzuk a véleményformáló diákújságírók tájékozottságát a munkavédelem témakörében.

UNICEF-DUE összefogás a gyermekek jogaiért

„Az UNICEF Magyar Bizottsága „Gyerek, de joggal” elnevezésű kampányának keretében célul tűzte ki, hogy megismertesse a Gyermekjogi Egyezményt a fiatalokkal és a velük kapcsolatban álló felnőttekkel. A DUE Médiaügynökség egyike az UNICEF azon kommunikációs partnereinek, akik segítséget nyújtanak a fiatalok eléréséhez.” 

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu