Due médiaügynökség

Hírek

Nagy Diák IQ-teszt a Diákhitellel

A Diákhitel Központ és a DUE Médiaügynökség a Mensa HunqarIQa szakmai támogatásával Magyarországon egyedülálló közös projektbe kezdett. A 17 és 24 év közötti diákok országos, ingyenes online tesztettel mérhetik meg az IQ-jukat. A legjobbak kitölthetik a Mensa hivatalos felvételi tesztjét is, a két fődíjat pedig élő vetélkedőben nyerheti el a legintelligensebb fiú és lány.

Ilyen volt a 20. Sajtófesztivál

Május 10-én rendeztük a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A jubileumi programról két filmet is készítettünk, amelyek itt megtekinthetők.
 

A DUE Tallózó szeptembertől a Digitalstandon és a Táblamagazinon

Megjelent a szeptemberi DUE Tallózó, amelyet az új tanévtől már a Digitalstandon és a Táblamagazinon is megtalálható. 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál főtámogatója

A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál főtámogatója, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság két önálló helyszínnel és rengeteg érdekes és interaktív programmal várja a fiatalokat május 10-én a Millenáris D csarnokában.

Díjaztuk a legtehetségesebb diákújságírókat

 Hét kategóriában díjaztuk az ország legtehetségesebb diákújságíróit és diákrádiósait a 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A DUE Médiahálózat – a diákújságíró egyesület jubileumi eseményén játékok, filmek, koncertek és sztárok várták a látogatókat. A programokra kétezernél is több vendég érkezett az ország minden részéből.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu