Due médiaügynökség

Hírek

A 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál közönségtalálkozósai

Napokon belül, május 16-án tartjuk a Millenáris D csarnokában a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. Alábbi cikkünkből kiderül, hogy kik vesznek részt az egész napos program ifjúsági közönségtalálkozóin.

Időben szerezd be a belépődet a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra!

Érdemes mihamarabb gondoskodnod belépődről a május 16-i Sajtófesztiválra, hiszen április 30-ig kedvezményesen juthatsz hozzá!

Nyerjetek strasbourgi osztálykiránulást!

Érdekel az Európai Unió? Személyesen is megismernétek az Európai Parlament munkáját? Vegyetek részt az április 1-től 15-ig tartó EUROSCOLA internetes kvízjáték tavaszi fordulójában, és 24 fős csapatotok az EP támogatásával Strasbourgba utazhat.

A DUE Médiaügynöksége gyakornokot keres, azonnali kezdéssel

Médiaszakon tanulsz, de nincs rá lehetőséged, hogy élesben is kipróbáld magad? Tele vagy érdekes írásokkal, de nem tudod hol publikálhatnád? Részt vennél rendezvényszervezésben, megismerkednél az ügynökségi munkával?

2014 a digitális iskolaújságok éve

A DUE és az Újnemzedék.hu egy izgalmas együttműködésbe kezdett 2014 januárjában. A "Diáklaptár" projekt keretében olyan felhasználói felületet jön létre, ahol az iskolák megszerkeszthetik diákújságuk online változatát.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu