Due médiaügynökség

Hírek

Elindult a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak!

Új diáktesztet indított útjára a DUE Médiaügynökség a Magyar Nemzeti Filmalappal közösen: a Nagy Magyar Filmtesztet Diákoknak. A projekt célja a játékos ismeretterjesztés, és a magyar filmek népszerűsítése - hogy ismét menő legyen magyar filmet nézni a fiatalok körében is. A két és fél hónapos online forduló után a legjobbak élő vetélkedőben mérhetik össze tudásukat az értékes fődíjakért.

A mobil várhat! Pályázat diákoknak

 A DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázata.

Írd a tenyeredre, hogy „A mobil várhat!”, nyomj egy szelfit, írj mellé egy maximum egy oldalas cikket arról, miért veszélyes a mobilhasználat közlekedés közben és küldd be a pályázatunkra! Szülők, ismerősök képeit beküldheted és osztályok is pályázhatnak.

Negyedik alkalommal rendeztük meg a Nagy Diák IQ-tesztet

A lányoknál egy műegyetemista, a fiúk között pedig egy ELTE-hallgató nyerte el a fődíjat és a legintelligensebb diák címet a szeptember óta tartó Nagy Diák IQ-teszt keddi döntőjében. A DUE Médiahálózat által szervezett háromfordulós, országos versenyen több mint 18 ezren vettek részt.

Tőlünk volt hangos Balatonszárszó!

Idén 35. alkalommal tartottuk meg a Médiatáborunkat, ahol közel 100 fiatal diákmédiás töltötte el a nyár legizgalmasabb 10 napját júliusban. 

A balatonszárszói Lepkeházat júlis 7-16. között a DUE ifjú újságírói vették birtokba.  

A táborozók belekóstolhattak, milyen hajnalig újságot szerkeszteni vagy rádiós műsort készíteni. A diákmédiások, az év legjobb 10 napján fotóztak, videókat és grafikus munkákat készítettek, újságot írtak és online weboldalt töltöttek meg tartalommal.  

Bulizunk, vetélkedtünk, és az Országos Balasetmegelőzési Bizottság valamint a Magyar Vöröskereszt segítségével, megtanultunk újraéleszteni, elsősegélyt nyújtani. Hasznos tanácsokat kaptunk, hogyan előzzük meg a vizi baleseteket.

Várunk mindenkit jövőre is! 

ELINDULT A NAGY DIÁK KRESZ-TESZT

Háromfordulós KRESZ-versenyt indított a DUE Médiahálózat és a Generali a Biztonságért Alapítvány. A játék egy ingyenes online teszttel startolt, amit bárki kitölthet, a következő két fordulóban viszont már csak a legügyesebb 14 és 24 év közöttiek vehetnek részt. A szervezők két nyertest hirdetnek, egyikük térítésmentesen szerezhet jogosítványt, a másikuk egy robogót kap.

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu